Vulkanizerstvo

10574283_503344799811366_6729513617734453086_n

Pnevmatike

V Vulco servisu Vulkanizerstvo Žemlja nudimo avtoplašče za vse vrste vozil in vse tipe voznikov, poleg tega pa vam nudimo strokovno svetovanje glede stanja in menjave vaših pnevmatik.

Nudimo vam širok asortima avtoplaščev znanih blagovnih znamk, med njimi predvsem Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica.

Želite preveriti katere pnevmatike so primerne za vaš avto?
Tire Manager je spletna aplikacija, ki vam svetuje katere dimenzije avtoplaščev so primerne za izbrano osebno vozilo. Najprej izberite blagovno znamko avtoplaščev (kliknite na ustrezni logotip) in sledite navodilom. – Aplikacija trenutno ni dosegljiva!

Ni potrebno, da je skrb za vaše pnevmatike neprijetna.
Priznamo, da ohranjanje pnevmatik v brezhibnem stanju nikoli ne bo na vrhu seznama zabavnih opravil. Je pa zelo pomembno. Morda boste nekega dne na tem, da vam lahko ravno pnevmatike rešijo življenje. V našem Vulco servisu je na visoki kakovostni ravni usposobljena strokovna ekipa, na katero se lahko zanesete, da bo vse uredila kar se da hitro in za vas čim manj utrudljivo.

 

Platišča

Sodelujemo s podjetjem Interpneu iz Nemčije, v konfiguraturju platišč lahko izberete platišča za vaše vozilo:

Interpneu Platišča

Razlaga oznake EU za pnevmatike

Nova oznaka EU za pnevmatike zagotavlja podatke o pnevmatiki, pomembne z varnostnega in okoljskega vidika. Oznaka EU za pnevmatike, podobno kot energijska nalepka na gospodinjskih aparatih, omogoča lažjo primerjavo pnevmatik glede na oprijem v mokrem, izkoristek goriva in glasnost. Če želite izvedeti več, uporabite spodnje povezave.

Kje lahko najdem oznako EU za pnevmatike?

Od novembra 2012 bodo vse nove pnevmatike opremljene z nalepko z oznako EU za pnevmatike. Če nalepke na pnevmatiki ne najdete, povprašajte prodajalca, saj vam je dolžan zagotoviti vse podatke o oznaki. Oznake EU za posamezne pnevmatike si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

vulk-image2

Oprijem

Vrednost, ki odraža zavorne zmožnosti pnevmatike na mokrih cestah. Oprijem na mokri podlagi je označen z razredi od A (najboljši oprijem) do F (najslabši oprijem).

Izkoristek goriva

Vrednost kotalnega upora pnevmatike vpliva na učinkovitost vašega vozila pri porabi goriva. Označen z razredi od A (najboljši izkoristek goriva) do G (najslabši izkoristek goriva)…

Hrup

Vrednost zunanjega kotalnega hrupa, ki ga ustvari pnevmatika, v decibelih. Raven hrupa pnevmatike je prikazana v obliki enega (tiha pnevmatika), dveh ali treh (hrupna pnevmatika) črnih zvočnih valov.

Ponudba pnevnatik