Servis

servis1

Zaupajte nam. Varno ustavljanje se začne že tukaj.

Kakor vsi sestavni deli, se tudi učinkovitost zavor sčasoma zmanjša. Ker pa se to dogaja postopoma, večina ljudi razlike sploh ne občuti. Novi avtomobili so vedno močnejši in zato navedeno slabšanje zavor postaja bolj in bolj nevarno. Vzemite si trenutek in razmislite, če ste opazili kaj od spodaj navedenega.

Če pri pritisku zavore slišite zvok, kot bi se nekaj drgnilo, so verjetno zavorne obloge že precej obrabljene in jih je treba zamenjati, morda so tudi že poškodovale zavorne kolute. Če vas pri zaviranju vleče na eno stran, to običajno pomeni, da se je zalepil ali zagozdil kakšen mehanski ali hidravlični sestavni del. Če zavorni pedal občutite, kot bi bil iz gobe, je v hidravličnem sistemu zaradi puščanja tekočine morda zrak. Če se trese, imate morda deformiran zavorni kolut ali boben. In, kar je bolj očitno, če vaša opozorilna luč za zavore na armaturni plošči sveti kot novoletna jelka, ali če lahko ročno zavoro potegnete više, kot bi smeli (več kot 6 do 8 tleskov pri sodobnih avtomobilih), nikar tega ne ignorirajte. Čim prej obiščite naš Vulco servis. Najprej vam želimo rešiti življenje,ob tem pa se bomo potrudili, da bi bili vaši izdatki čim nižji.

Blažilci ter vzmeti

Za vzmetenje pogosto mislimo, da ne služi drugemu kot našemu udobju med vožnjo. Vendar prispeva veliko več. Izredno vpliva na vodljivost in zaviranje vozila, da ne omenimo zmanjševanja hrupa ob stiku s cestiščem in zaščite avtomobilskega ogrodja pred poškodbami in obrabo.

V Vulco servisu Vulkanizerstvo Žemlja vam nudimo kvalitetne blažilce ter vzmeti priznanih blagovnih znamk, ki so vodilni proizvajalci za prvo vgradnjo v avtomobilski industriji.

servis2

Olja in filtri

V Vulco servisu Vulkanizerstvo Žemlja hitro in strokovno opravimo servis vašega vozila. Z izborom primernega olja Castrol poskrbimo za daljšo življenjsko dobo motorja vašega vozila, saj je mazno olje življenjsko pomemben element vsakega motorja z notranjim izgorevanjem. Olja Castrol imajo na področju kakovosti motornih olj in maziv že več kot stoletne izkušnje. Linija olj Castrol ima velik izbor svojih izdelkov, primerne za vsa vozila, od majhnih osebnih avtov do vozil Formule 1.

Prav tako so vam na voljo vrhunski filtri zraka, olja ter goriva blagovnihznamk, ki so v svetu znane po svoji visoki kvaliteti materialov, ki zadostujejo vsem najnovejšim ekološkim zahtevam na tem področju.

Gumeni tehnični izdelki

V Vulco servisih vam nudimo tudi gumene tehnične izdelke, ki so namenjeni zadovoljevanju hitro rastočih zahtev visokozmogljivih motorjev za industrijske in avtomobilske aplikacije. Ponujamo vam vse vrste avtomobilskih jermenov, avtomobilske cevi ter zračne vzmeti.